23948sdkhjf

Wrapp förstärker marknadsavdelningen

Ska skapa nordiskt reward-nätverk som utmanar Google och Facebook.

Omtalade Wrapp grundades 2011 och har sedan dess ändrat affärsmodell flera gånger för att vända på siffrorna och få affärerna att lyfta. Efter sammanslagningen med fintech-bolaget Meniga är tanken nu att skala upp verksamheten ytterligare.

Visionen är att skapa ett nordiskt reward-nätverk som erbjuder alla handlare och restauranger ett alternativ till Google och Facebook. Därför förstärker nu Wrapp sin marknadsavdelning genom att rekrytera Therese Lundquist till tjänsten som Head of Marketing & PR.

– Tiden är mogen för ett nytt intelligent belöningssystem baserat på transaktionsdata. Suget efter relevanta erbjudanden i det brus som pågår är stort. Wrapp har nu möjlighet att inte bara skapa en teknisk integration och paketering i bankapparna utan också på riktigt skapa relevans i kommunikationen både för företag och slutkonsument, säger Therese Lundquist.

Aage Reerslev, grundare och vd för Wrapp, har efter uppköpet tidigare i januari titeln "VP of rewards" på Meniga.

– Therese kommer med sin stora erfarenhet inom både retail och digital marknadsföring samt growth mindset vara en nyckel till att etablera transaktionsdriven marknadsföring i Norden, säger Reerslev.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079