23948sdkhjf

Lekextra drar upp tempot – förhandlar om tidigare BR-lägen

Norska Nordic Toy Team har köpt 20 av Top-Toys butiker och förhandlar med fastighetsägare i Sverige om fler butikslägen.

20 av Top -Toys butiker i Norge har förvärvats av norska Nordic Toy Team och nu har leksaksaktören siktet inställt på Sverige och är i förhandlingar med flera fastighetsägare gällande övertagandet av hyreskontrakt av tidigare Top-Toys lokaler. Kedjan har gjort klart med en tidigare Top-Toys butik och förhoppning är att det ska bli flera butiker framöver.

- Vi stärker vår redan starka position på den norska marknaden. Vi har de senaste veckorna suttit i förhandlingar och kommer att överta flera av Top-Toys butiker som har strategiskt bra lägen. Flertalet av personalen som tidigare arbetat i dessa butiker får anställning hos våra medlemmar. De är fantastiskt drivande och nu får deras tidigare personal dela våra värderingar och växa tillsammans med oss. Vi för också flera förhandlingar med fastighetsägare på den svenska marknaden, säger Peter Liljeberg, kedjeledare för Lekextra i en kommentar.

I Sverige ska medlemsägda leksaksaktören Nordic Toy Team, där svenska Lekextra och norska kedjorna Ringo och Kozmos ingår, väx ytterligare främst med leksakskedjan Lekextra.

Nordic Toy Team består av 251 butiker i både Norge och Sverige.

Kedjorna drivs från kedjekontoret i Drammen i Norge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078