23948sdkhjf

Här finns Årets apotek

Av alla 388 Apotek Hjärtat-butiker runt om i landet så är den allra bästa inhyst hos Ica Maxi Hälla i Västerås. Apotek Hjärtat centralt har utsett butiken till Årets apotek 2018.

– Att få utmärkelsen Årets apotek betyder ett erkännande för oss att vi gör ett bra jobb. Vi lyckas eftersom vi är kreativa och på tå när något händer och vi löser saker tillsammans, säger apotekschef Ellinor Agné, Apotek Hjärtat Ica Maxi Hälla.

Ur motiveringen till utmärkelsen Årets apotek 2018:
Här finns alerta, ansvarstagande och kunniga medarbetare som värnar om kunden och är nyfikna på förändringar och vill bidra till apotekets utveckling. Här finns också ett mycket högt kvalitetstänk i alla delar. Den som håller ihop allt detta och som gör det med säker hand och glimten i ögat är apotekschef Ellinor Agné.

– På Årets apotek finns högt medarbetarengagemang och ett kundfokus utöver det vanliga. Vi är stolta över Hjärtat Ica Maxi Hälla som är ett föredöme för vår kedja – en riktig kronjuvel! säger Stefan Jönsson, försäljningsdirektör på Apotek Hjärtat.

Årets apotek vinner en spa-vistelse för alla medarbetare, under en helg i vår. Då tjänstgör istället Apotek Hjärtats företagsledning på apoteket på Ica Maxi Hälla.

Apotek Hjärtat har en omsättning på totalt cirka 12 miljarder kronor och är Sveriges största privata apoteksaktör.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078