23948sdkhjf

Han kan ta Gents ut i världen

Livsstilsföretaget har rekryterat Euroflorists tidigare vd till styrelsen.

Livsstilsföretaget Gents har rekryterat Euroflorists tidigare vd, Laszlo Varga, till styrelsen. Varga har erfarenhet av internationell expansion och kompetens från e-handelsverksamhet. Den kompetensen vill styrelseordförande Kristina Jarring Lilja dra nytta av.

– Företaget har uppvisat en stark tillväxt i Sverige och har ett koncept som jag tror fungerar mycket väl på många andra marknader där vi har en spännande utveckling framför oss. Jag ser fram emot att sätta igång och bidra till en fortsatt positiv utveckling av företaget, säger Laszlo Varga.

Under gågna året har fokus legat på att hitta tillbaka till företagets DNA och förstärka organisationen. Det ser ut att ha gett resultat:

– Januari, som normalt kan vara en sämre månad, var fantastisk med en tillväxt om över 50 procent för Gents medan nationellt e-handelsindex låg på åtta procent, säger Jenny Rydhström, vd och ägare.

I senaste årsbokslut för det brutna räkenskapsåret 2017/2018 ökade omsättningen marginellt och uppgick till 39,820 tkr (38 876 tkr). Resultatet uppgick till 223 tkr (80 tkr).

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094