23948sdkhjf

Efter konkursen – Best of Brands nyöppnar

Efter konkursen den 9 januari i år, meddelar nu Best of Brands att man kommer att nyöppna butiken i Sickla köpkvarter i Stockholm. Nypremiären sker den 6 mars med ett utökat sortiment och löften om flera nya varumärken. En ny webbutik ska också komma under våren.

Butiken i Sickla köpkvarter är den enda kvarvarande efter att Göteborgsbutiken stängt och butiken i Jönköping bytt ägare och namn. Butiken är på totalt 2 700 kvadratmeter och har på två plan inhyst flertalet stora shoppar med erkända varumärken och en lounge-del.

SDHJ Group förvärvade bolaget vid konkursen och har utlovat en ny version av modekedjan och att bygga en ledande modeportal för premiumvarumärken inom dam- och herrmode. Nya Best of Brands ska vara tillgängligt i flera säljkanaler som fysiska butiker och e-handel, i app och genom så kallad marketplace. Lansering ska först ske i Norden och därefter globalt.

Bakom SDHJ Group står Torsten Jansson, Pelle Törnberg, Göran Härstedt, Patrick Hannel, som tillsammans har mångåriga erfarenheter från New Wave, RNB och Bygghemma. Bolaget är också delägare i shoppingklubben Compadre.se.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.314