23948sdkhjf

Willys välkomnas till Gallerian Strömstad

Välkomnas av Gallerian Strömstad som räknar med fler etableringar.

Willys öppnar en ny butik i gallerian Shopping Strömstad. Det är Eurocash-butiken Strömstad Mat som nu byggs om och omprofileras till Willys-konceptet. Den nya Willys-butiken kommer att ha premiär i slutet av 2019.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Willys till Gallerian och Strömstad. Det är ett lyft för kunderna eftersom Willys är en stor livsmedelsaktör och ett välkänt och omtyckt varumärke. Vi är övertygade om att våra kunder kommer att uppskatta Willys etablering i Strömstad, säger centrumchefen Ola Persson.

Ett mycket bra läge tycker man även på livsmedelskedjan. Strömstad har ett stort upptagningsområde med många kunder både på den svenska och den norska sidan om gränsen och Willys kan nu vara med och konkurrera om den växande gränshandeln.

Strömstad är en intressant ort för oss, inte minst på grund av det stora antalet besökare under sommarhalvåret. Här finns det stor potential för ett koncept som Willys, med ett brett sortiment och låga priser, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys i ett pressmeddelande.

Willys har sedan början av 2000-talet växt från ett fåtal butiker i Västsverige till drygt 200 butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder.

Alla tillsvidareanställda medarbetare i Strömstad Mat erbjuds fortsatt anställning i Willys-butiken. Vissa roller och arbetsuppgifter kommer dock att förändras eller försvinna på grund av konceptbytet.

Gallerian Strömstad öppnade 2015 som en utmanare till Nordby shoppingscenter.

– Vi arbetar nu vidare med att utveckla erbjudanden och upplevelser för våra kunder på Gallerian och vi ser fram emot flera etableringar, säger Ola Persson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094