23948sdkhjf

Japansk detaljhandelskedja till Sverige

Usupso med över 1 000 butiker världen över har öppnat i Triangeln.

Detaljhandelskedjan Usupso grundades i Tokyo 2013 och har sedan starten öppnat över 1 000 butiker eller varuhus, i mer än 50 olika länder världen över bland annat i Asien, USA och Indien.

I sortimentet finns allt från mode, accessoarer, heminredningsartiklar, husgeråd och köksvaror, kosmetika och skönhetsprodukter, textilvaror, fritidsartiklar, sportartiklar och konfektion.

Butiken om 200 kvadratmeter öppnade i köpcentrumet Triangeln i Malmö i måndags, den 11 mars. 

– Det är en lekfull och färgglatt inredd butik som är annorlunda mot det vi ofta ser i det svenska detaljhandelslandskapet, säger Lotta Sleight, biträdande fastighetschef i Triangeln till Dagens Handel.

Butiken i Triangeln är enligt Lotta Sleight mindre till ytan än den generella butiken för detaljhandelskedjan som ofta har ytor om omkring 800 kvadratmeter.

I sortimentet på Triangeln finns allt från accessoarer för barn och vuxna, teknikprylar, husgeråd, badrumsartiklar, kosmetika och skönhetsprodukter och konfektion.

Butiken i Malmö blir den första i Skandinavien och etableringen har planerats under en längre tid i samklang med det butikskoncept som finns i Hongkong. Huruvida etableringen är början på en expansion i Sveriges och resten av Norden kan inte Lotta Sleight uttala sig om.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11