23948sdkhjf

Nya landschefer hos 25-åriga hälsokedjan

Designtorgets vd Pål Kårfalk ny Sverigechef hos Life.

Hälsokedjan Life firar 25-årsjubileum med ökad försäljning och rekrytering av nya landschefer. Pål Kårfalk har precis tillträtt som Sverigechef och Marte Glenday Iversen tar över som Norgechef i april.

46-åriga Pål Kårfalk kommer senast från Designtorget där han var vd. Han har också varit marknads- och försäljningschef på Mekonomen Fleet AB.

– Det känns jättespännande att vara på plats och jag har höga förväntningar. Det är kul att komma till ett företag som har en stark position på en växande marknad. Med en skicklig ledning, styrelse och en relativt ny ägare som ser potential är möjligheterna att åstadkomma förändring och nytta mycket goda, säger Pål Kårfalk.

Life har ett starkt 2018 bakom sig. Förra året ökade försäljningen i Sverige med 3,5 procent. Även online gick hälsokedjan starkt framåt. I Sverige, Norge och Finland hade webbutikerna en volymtillväxt på 60 procent. Samtidigt förvärvade bolaget 15 butiker och öppnade sju nya koncernbutiker.

– Att vi ökat vår försäljning i såväl fysiska butiker som online visar på en enorm potential i både varumärket Life och marknaden för hälsa, säger Gunnel Åkerman, vd på Life.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096