23948sdkhjf

Lämnar Sealife för Improove

Var tidigare e-handelschef hos Indiska.

Anneli Furustad har rekryterats till  Improove Growth där hon får titeln growth hacker med uppdraget att uppdraget att hjälpa kunderna öka försäljningen online.

Hon kommer närmast från posten som marknad- och e-handelschef på Sealife och har även varit e-handelschef hos Indiska. Hon har därtill arbetat för bland andra Mekonomen.

- Jag är väldigt glad att få välkomna Anneli Furustad till Improove Growth. Med mer än tjugo års erfarenhet inom IT, marknad och e-handel har hon mycket att tillföra både oss och våra kunder. Med Anneli stärker vi vårt erbjudande och konkurrenskraft på marknaden och vi får in ännu mer e-handelskompetens som gör att vi kan fortsätta att växa och utveckla Improove Growth, säger Fedja Porobic, head of Improove Growth.

Improove Growth är en del av Improove som har arbetat med e-handel sedan 2008 och arbetar med plattformarna Magento/Adobe och Salesforce Commerce Cloud Företaget har ett 50-tal anställda i Sverige, Portugal och Serbien och arbetar med kunder som bland andra Gymgrossisten och Bodystore,  Ivyrevel, Junkyard, Granit, Paradox, Picadeli och Röhnisch.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126