23948sdkhjf

Från HUI till Citycon

Fastighets- och köpcentrumjätten rekryterar tre nya uthyrningsansvariga bland annat en konsult från HUI Research.

Tobias Rönnberg, Elias Söderström och Jonatan Westerblom har rekryterats till tjänsterna som uthyrningsansvariga hos Citycon. Trion ska arbeta med uthyrning av de kommersiella lokalerna i Citycons nio svenska köpcentrum.
– Vi är glada att kunna utöka vår uthyrningsgrupp med ett starkt tillskott av ny energi och kompetens. De nya uthyrningsansvariga blir en viktig tillgång i arbetet med att förvalta och utveckla våra köpcentrum med en varierad och bred butiksmix som möter besökarnas vardagsbehov av mötesplatser, shopping, service och upplevelser, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon. 

Tobias Rönnberg kommer närmast från en roll som konsult på HUI Research och har förutom erfarenhet av statistik, analys och rådgivning för den fysiska handeln statistik även erfarenhet av centrumutveckling som projektansvarig.

Elias Söderström har tidigare arbetat med analys, investeringar och uthyrningar hos Cushman & Wakefield, JLL och Genesta. Jonatan Westerblom kommer närmast från The Retail Headquarters där han arbetade med uthyrning och hyresgästrepresentation inom handeln i Sverige, de baltiska länderna och Island.

Citycons nordiska portfölj är värderad till 46 miljarder kronor, vilket gör företaget till den största börsnoterade nordiska köpcentrumaktören.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078