23948sdkhjf

Husdjurskoncept, optiker och leksaksbutik till Vällingby Centrum

Stockholmscentrumet välkomnar flera nya hyresgäster.

I maj öppnar Arken Zoo butik i Vällingby centrum och det gör även familjeägda optikern Backmans Optik som firar 60 år med att öppna tredje butiken i Stockholmsområdet efter butiker i Skärholmen och i Väsby Centrum.

- Backmansfamiljen firar 60 år i år och det vill vi fira genom en tillökning i familjen. Då är Vällingby Centrum den självklara platsen för oss då familjekänslan är stark här. Som enda fristående optikern i Vällingby Centrum kommer vi erbjuda ett sortiment som du inte hittar hos de stora kedjorna. Vi anpassar vårt urval av produkter och tjänster efter våra kunders behov och ser fram emot att få bli din familjeoptiker för många år framåt, säger Trisha Gandomani, butikschef.

För Lekia blir det butiksöppning i slutet av sommaren då leksakskedjan tar över den tidigare lokalen för den konkursade leksakskedjan BR.

- Den nya butiken i Vällingby Centrum är en del av vår offensiva satsning. Läget är perfekt med ett stort flöde av människor. Här finns stora möjligheter för oss att få in strökunder eller kunder som är på väg till ett kalas och snabbt behöver få hjälp med att välja rätt present, säger Peter Stenlund, leksakshandlare med flera butiker i Stockholmsområdet.

Därtill nyöppnar Erik Videgårds Re:bel Kitchen, som sedan 2016 finns i centrumet, i nya lokaler och går från en yta om 80 kvadratmeter till 200 kvadratmeter och även Din Bil Sverige öppnar Sveriges första Volkswagen City-store i centrumet.

Vällingby Centrum har en total lokalyta om cirka 80 000 kvadratmeter och ägs av Svenska Bostäder och förvaltas av Newsec sedan den 1 januari 2012.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.143