23948sdkhjf

Köpcentrumjätte med ny utvecklingschef

Byter fastighetsbolag och ska fokusera på att utveckla Liljeholmstorget galleria och Kista galleria.

Köpcentrumägaren Citycon har rekryterat Erik Lennhammar till nordisk chef för utvecklingsavdelningen, chief development officer, med uppdraget att utveckla fastigheterna som finns i portföljen om 40 köpcentrum i Norden. I Sverige är utvecklingen främst fokuserad på Liljeholmstorget galleria och Kista galleria. 

Erik Lennhammar beskrivs ha lång erfarenhet av fastighetsbranschen och kommer närmast från en roll som senior portfolio manager på Nuveen Real Estate. Dessförinnan har han haft flera ledande roller inom fastighetsutveckling i Sverige bland annat hos Steen & Ström och NCC.

– Vi välkomnar Erik Lennhammar till Citycon och till vår ledningsgrupp. Erik tillför en unik kombination av kunskaper och erfarenheter inom byggnation, fastighetsutveckling och förvaltning av kommersiella fastigheter. Citycons ambition är att skapa multifunktionella och hållbara stadsmiljöer för framtiden och med Erik stärker vi ytterligare vår kompetens inom koncept- och projektutveckling, säger Scott Ball, vd i Citycon. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.458