23948sdkhjf

DK Company tar över konkursade CNS Group

Snabb lösning för CNS Group när DK Company på fredagen tog över huvudparten av aktiviteterna.

Dk Company har ingått avtal att ta över huvudparten av aktiviteterna i konkursade CNS Group, med varumärkena Solid, Tailored & Originals, Desires och Peppercorn, och övertagelsen sker med omgående verkan. 

”DK Company har länge haft ett önskemål om att stärka vår satsning inom herresegmentet. Nu arbetar vi med 17 dammodevarumärken och tre herrmodemärken; Matinique, Casual Friday och Blend, och vi ser övertagelsen av Solid and Tailored & Originals som en klar förstärkning inom herrsegmentet. Vi har stor respekt för varumärkena, som är breda inom grossist och med egna butiker i Danmark och Norge. DK Company övertar hela CNS Group, där huvudfokus kommer att vara på de två herremärkena, som står för en omsättning på cirka 200 miljoner danska kronor fördelat på grossist och detaljhandel", skriver Jens Poulsen, koncerndirektör för DK Company i ett pressmeddelande. 

CNS Group försattes den 7 maj  i konkurs efter att mist en stor tysk kund. CNS Group ska fortsättningsvis ha sin hemvist i DK Companys kontor i Vejle under ledning av Kasper Philipsen.

Peter Mazur fortsätter som direktör för Solid och Tailored & Originals och 60, hälften av de nuvarande medarbetarna, erbjuds anställning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078