23948sdkhjf

De är årets europeiska handlare

Lidl har utsetts till "Retailer of the Year Europe 2018-2019" i en konsumentomröstning där 400 butikskedjor ingått och fler än 800 000 konsumenter i nio länder skrivit över 2 miljoner recensioner.

De kedjor som vann i i åtminstone tre av de nio länderna hade chansen på storvinsten och nu var det alltså Lidl som fick högst betyg och kunde vinna i en av två kategorier. Den andra kategorin "Webshop Awards" vanns av Zalando.

– Vi är stolta över att tillhöra en internationell koncern som leder utvecklingen på många områden, inte minst vad gäller kvalitet och hållbarhet. Den här utmärkelsen är särskilt viktig för oss eftersom det är kunderna som utser vinnarna, ett kvitto på det fantastiska arbete som dagligen genomförs runtom i Europa och ett bevis på att vi lever upp till vårt löfte om högsta kvalitet till bästa pris, säger Johan Augustsson, Lidls Sverigechef i en kommentar.

De länder som ingick i år var Portugal, Italien, Österrike, Ryssland, Luxemburg, Belgien, Schweiz, Tyskland och Nederländerna. Nästa år kommer Sverige att delta för första gången.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125