23948sdkhjf

Designonline byter namn

Designonline, e-handlare inom dukning , husgeråd och heminredningsprodukter byter nu namn till Nordic Nest. Bolaget byter namn på samtliga av sina tio marknader och redan under mars månad genomfördes bytet på den spanska sajten och nu, den 15 maj är tiden kommen även för den svenska.

– Vi har bestämt oss för att skapa ett kundmöte i toppklass och nöjer oss inte med något annat än att våra kunder ska ha världens bästa upplevelse från start till slut. Ett namnbyte är ett viktigt steg på vägen, men det är arbetet vi dagligen genomför som är det viktigaste. Att vi hela tiden gör förbättringar, stora som små, som ger kunden ännu mer möjligheter att skapa ett hem som de älskar, säger Bank Bergström, vd på Design Online i Skandinavien i en kommentar.

I samband med namnbytet kommer även bolaget genomföra en del förändringar, däribland ett nytt erbjudande om 365 dagars öppet köpt, samt smidigare returer och reklamationer.

– I ett första steg ska vi inom 48 timmar, från det att kunden kontaktar oss, ha löst alla reklamationsärenden. Antingen har kunden fått pengarna tillbaka eller så är en ny vara på väg hem till kunden, säger Bank Bergström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093