23948sdkhjf

Citybutik för Søstrene Grene

Danska detaljhandelskedjan öppnar tredje butiken i Stockholm.

Søstrene Grene öppnar butik på Gamla Brogatan 26 i Stockholm den 16 augusti. Butiken blir den första i Stockholms city och den tredje i Stockholm efter butikerna i Liljeholmstorget och Täby Centrum och öppnar i Barnbutikens tidigare lokaler. Kedjan har även butik i Kupolen i Borlänge.

– Vi ser fram emot att öppna vår nya butik på Gamla Brogatan, i hjärtat av charmiga Stockholm, och vi är glada att ta med en liten bit av Søstrene Grenes "hygge" och erbjuda unika shoppingupplevelser till ännu fler stockholmare. Vi hoppas att våra kunder kommer att se sina besök i den nya butiken som ett tillfälle att ta en lugn och mysig paus mitt i vardagen och samtidigt utforska vårt breda utbud av skandinavisk hemdesign inklusive möbler, interiörer, DIY-artiklar, delikatesser, nyheter för barnens rum och mycket mer, säger Mikkel Grene, vd i en kommentar.

Därtill öppnar Humana Second Hand butik på Gamla Brogatan 26 den 28 juni. Sedan tidigare har second hand-kedjan två butiker på Södermalm i Stockholm samt en i Malmö. Nu flyttar second hand-aktören in då barnklädesbutiken Villervalla stänger.

– Vi vill vara ett hållbart alternativ till modeindustrin, och är därför jätteglada och förväntansfulla över möjligheten att få öppna Humana Second Hand i city, granne med de stora fast fashionkedjorna, Emma Nilsson, general manager.

Uthyrningarna har genomförts av Mind Retail för Folksam Fastigheters räkning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078