23948sdkhjf

Lågprisaktören till expansiv handelsplats – öppnar 2020

Lidl har tecknat avtal om en ny butik i Arninge handelsområde i Täby norr om Stockholm. Butiken får en försäljningsyta på cirka 1 200 kvadratmeter och öppnar i slutet av 2020.

– Handelsplatsen är utomordentligt bra placerad, med närhet till både busstrafik, tågtrafik och motorväg. Arninge Handelsområde står inför stora förändringar och det känns spännande att vara en del av stadsutvecklingen i Norrort, säger Jonas Strömvall, Fastighetschef på Lidl Sverige i en kommentar.

Butiken i Arninge blir den andra i Täby, ett strategiskt läge i nordöstra stor-Stockholms främsta handelsområde. Området ska bland annat få 20 000 nya bostäder och 20 000 nya arbetsplatser samt bli en knutpunkt för kollektivtrafik.

Det innebär att alla som åker bil, buss eller Roslagsbanan mellan Stockholm och Norrort har möjlighet att enkelt besöka butiken som blir mycket väl synlig och lättillgänglig. Byggnaden kommer att miljöcertifieras till Miljöbyggnad Silver.

Vår långa erfarenhet och vårt flexibla butikskoncept gör att vi utan problem etablerar i allt från tätbebyggda innerstadsmiljöer till den här typen av strategiska handelsplatser, fortsätter Jonas Strömvall.

Den nya Lidl-butiken blir granne med Systembolaget längst söderut i den nybyggda delen med bland annat nytt resecentrum och ett antal tillkommande hyresgäster. Butiken blir det första man möter via den nya sydöstra infarten till Arninge Handelsområde, planerad till hösten 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094