23948sdkhjf

Scorett ökar till flaggskeppsbutik

Omnihandelsaktören Scorett tar över JC:s lokaler på Drottninggatan i Stockholm som ligger vägg i vägg med Scoretts befintliga butik.

Den nya butiken får en yta på drygt 650 kvadratmeter och kommer att utgöra kedjans nya flaggskeppsbutik när den öppnar i höst, meddelar skomodeföretaget i ett pressmeddelande.

– Satsningar i attraktiva citylägen blir allt viktigare för oss, under devisen "syns vi inte, så finns vi inte". Vi ser att kunderna hittar till våra butiker, och kundflödet på ett stråk som Drottninggatan i Stockholm är fortsatt mycket starkt. Vi fortsätter därför att anpassa våra butiker och göra dem mer attraktiva och anpassade till kundernas behov enligt vår omnikanalstrategi. Närheten till kund, ökad service både online och i fysisk butik, samt att kunna erbjuda ett stort och extremt bra sortiment av attraktiva varumärken med kunden i fokus är därför grundläggande för oss även i vår framtida expansion av fysiska butiksenheter, säger Peter Blomquist, vd på Scorettgruppen, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094