23948sdkhjf

Efter Menigas köp av Wrapp – hon blir Sverigechef

Fintechbolaget Meniga, som i januari köpte Wrapp, har utsett en Sverigechef. Åsa Bengter ska leda Menigas avdelning för cashback rewards i Stockholm och Helsingfors. Aage Reerslev, tidigare vd för Wrapp, byter samtidigt roll och blir del av Menigas rådgivande styrelse.

Wrapp hade bytt affärsmodell flera gånger när Londonbaserade Meniga köpte det svenska företaget som med sin app siktat på att ersätta alla kundkort, kuponger och andra lojalitetsprogram i handeln. 

– Jag är mycket motiverad att ansluta till Meniga och leda teamet i Stockholm. Personaliserade lojalitetsprogram som hjälper människor att öka sin köpkraft och spendera smartare är hjärtat i den här resan och en av de snabbast växande och mest lovande nya tjänsterna inom digitala banklösningar, säger Åsa Bengter i ett uttalande.

Åsa Bengter har mer än 15 års erfarenhet från digital produktutveckling, förändringsarbete, försäljning och digital marknadsföring. Hon har bland annat lett två Schibsted-ägda start up-bolag. Som Sverigechef inom Meniga ska Åsa Bengter leda ett team som i nuläget består av 40 personer, men som växer snabbt.

Aage Reerslev, medgrundare och före detta vd för Wrapp, lämnar samtidigt det operativa arbetet för att inta en rådgivande roll.

– Vi har arbetat hårt det senaste året för att kombinera det bästa av två världar och framtiden ser extremt ljus ut för Meniga och cashback rewards-produkter, menar Reerslev.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078