23948sdkhjf

Trio till Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter har rekryterat tre nya medarbetare som ska arbeta med förvaltningen och utveckling av bolagets fastigheter.

Maria Johansson tillträder som teknisk chef och har tidigare arbetat som projektledare på Ramboll, beställare och systemförvaltare av kontrollutrustning på Forsmarks Kärnkraftverk och har även ett förflutet som som projektledare på FMV.

Cecilia Karlström har rekryterats till tjänsten som uthyrningsansvarig. Hon har enligt uppgift lång erfarenhet som projektledare i fastighetsbranschen och har tidigare arbetat med detaljhandelsfastigheter på RSD och CBRE.

Mattias Stock har rekryterats till posten som fastighetschef. Han kommer närmast från Ica Fastigheter där han arbetade som marknadsområdeschef asset management. Han har även ett förflutet från köpcentrumjätten Unibail Rodamco.

Vi är mycket glada över att kunna attrahera så kvalificerade medarbetare som Cecilia Karlström, Maria Johansson och Mattias Stock till vårt team på SvenskaHandelsfastigheter. Genom dessa rekryteringar stärker vi ytterligare våra resurser för att fortsätta förvalta och förädla fastigheter på ett långsiktigt och värdeskapande sätt. Svenska Handelsfastigheter har haft en mycket positiv tillväxt och har nu växt till över 8 miljarder i fastighetsvärde och 1 miljard i pågående projekt. Därför har vi sett ett ökat behov av att stärka upp med ännu fler kompetenta medarbetare, säger Lennart Sten, vd på Svenska Handelsfastigheter, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125