23948sdkhjf

Nya regionchefer till Clas Ohlson

Detaljhandelskedjan har finjusterat regionsindelningen i Sverige och rekryterat två nya regionchefer.

Den 19 augusti kliver Jessica Bjärelid-Grip och Fredrik Kridahl på tjänsterna som regionchefer hos Clas Ohlson. 

Jessica Bjärelid-Grip ska ansvara för regionen Stockholm södra medan Fredrik Kridahl ska ansvara för regionen Stockholm norra. Totalt har detaljhandelskedjan sex regionchefer; två i Stockholm och därtill en vardera för regionerna syd, väst, norr och mellan.

– Vi har haft två vakanser på regionchefsposterna sedan februari och juni. Vad vi har gjort är att vi har finjusterat regionsindelningen och i och med att  Jessica Bjärelid-Grip och Fredrik Kridahl kliver på som har vi ett bra team. Till regionen Stockholm räknas butiker från Uppsala och Norrtälje till Södertälje och Nyköping in så regionen är stor.Tidigare hade vi en regionschef för Stockholm och en för öst. Nu tycker vi att indelningen blir lite mer logisk, säger Johannes Åverling, operations manager hos Clas Ohlson till Dagens Handel.

Jessica Bjärelid-Grip kommer närmast från en roll som regionchef på Stadium. Hon har även arbetat inom modekoncernen RNB och då bland annat som regionchef för Brothers.

Fredrik Kridahl har en lång erfarenhet från en liknande roll på Jysk men kommer närmast från en roll som head of development consumer på teleoperatören 3, där han också innan varit chef för drift och verksamhetsutveckling.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.235