23948sdkhjf

Elon och Hemmy gör slut

Gemensamt beslutat avsluta samarbete.

Hemelektronik- och vitvarukedjan Elon och e-handelsaktören Hemmy har tillsammans beslutat att avsluta samarbetet, som bland annat handlat om inköp och korsägande bolagen emellan. I avtalet fanns en ettårig prövoperiodsklausul inkluderad som nu gör det möjligt att avsluta samarbetet.


– Målet med samarbetet var att förena det bästa av två världar, men efter ett år är det tydligt att värdet i respektive bolag bäst kommer fram om vi agerar som självständiga enheter. Det har varit en lärorik resa för båda bolagen och samarbetet avslutas under ordnade former med goda miner, säger Stefan Lebrot,vd på Elon Group i en kommentar.

Anledningen till att man bryter samarbetet uppges vara de intensiva faser som respektive bolag är inne i.

– För Hemmy ser vi hur vi snart uppnår en rullande omsättning på 100 miljoner kronor och fått flera fina utmärkelser från kunder. Vi kommer nu ta in ytterligare finansiering och satsa på att ta ytterligare marknadsandelar framöver.  Vi kommer nu ta in ytterligare finansiering och satsa på att ta ytterligare marknadsandelar framöver, säger Paul Fischbein, vd på Hemmy i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142