23948sdkhjf

Uthyrning av kläder i ombyggd H&M-butik

Syateljé, utvalt sortiment, nytt inredningskoncept och uthyrning av plagg blir nyheter i H&M:s omgjorda butik vid Sergels torg som öppnar i höst.

H&M lovar en ”ny shoppingupplevelse utöver det vanliga” när butiken vid Sergels torg i Stockholm nyöppnar under senhösten 2019 efter en längre tids renovering. I butiken ska modekoncernen bland annat dra igång uthyrningstjänst av plagg från en särskild kollektion, låta kunder få hjälp att laga och uppdatera plagg i en syateljé. Därtill har ett samarbete med en digital tjänst för skönhetsbokningar, Dashl, inletts för behandlingar av hår, naglar och make-up och därför har också butikens öppettider utökats.

I butiken finns även kafékonceptet It´s Pleat.

– Med H&M Sergels torg erbjuder vi en helhetsupplevelse för våra kunder och ett mervärde som man inte kan få någon annanstans. Vi vill alltid överraska våra kunder och jag ser fram emot att välkomna alla till H&M Sergels torg – en ny butik fylld med det senaste modet, spännande nyheter och en känsla av att få ta del av det där lilla extra, säger Filip Ekvall, landschef H&M Sverige, i en kommentar.

Läs mer om: H&M
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078