23948sdkhjf

Här tar Jeansbolaget över ännu ett tidigare JC-läge

I slutet av oktober öppnar ytterligare en butik för modekedjan.

I slutet av oktober öppnar Anna Jenstad en butik för Jeansbolaget i Göteborgscentrumet Frölunda torg.

I lokalen om totalt 330 kvadratmeter huserade tidigare JC.

Butikslokalen blir därmed ytterligare en av flera som sedan JCs konkurs tas över av en lokal aktör för Jeansbolaget.

Anna Jenstad har en lång karriär i restaurangbranschen, bland annat som krögare,  när hon nu sadlar om till att bli modehandlare.

I botten har Anna Jenstad en ekonomutbildning och menar att steget till att öppna modebutik inte är så stort menar hon då det alltjämt är det personliga mötet som är i fokus.

--Jag är uppväxt med JC då både min far och bror drivit butiker för kedjan och min bror, Tobias Frick, är en av grundarna till Jeansbolaget. Det är ett naturligt nästa steg för mig att öppna en butik och jag har egentligen bara väntat på rätt tillfälle. Jag byter bara produkt för i såväl mode- som restaurangbranschen är det mest viktiga det peronliga mötet och det är det jag brinner för. Jag måste bara vänja vid att prata om kunder istället för gäster, säger Anna Jenstad Till Habit.

Nu väntar bråda dagar för att färdigställa lokalen inför den planerade öppningen den 24 oktober och med inköp både inför höst och öppning men även inför kommande vår- och sommar.

Frölunda torg är ett bra centrum och upptagningsområdet är brett. Vi blir ett bra komplement i det redan existerande utbudet. Vissa varumärken är vi inte ensamma om men jag tror att det bara är bra och att vi tillsammans kan driva och öka försäljningen av mode i centrumet, säger Anna Jenstad till Habit.

Jeansbolaget har sedan starten 2016 etablerat 29 butiker i landet och i början av augusti skrev Habit att nya butiker även öppnar snart i Mora, Alingsås och Västerås.

Fler lägen är också att vänta och i Habits senaste nummer finns en stor intervju med de fem grundarna till Jeansbolaget – kedjan som har seglat upp som nummer ett bland denimaktörerna efter JC-kraschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078