23948sdkhjf

Här slår Ikea sig samman med hotelloperatör

På de två översta våningarna i det planerade varuhuset City Ikea i Wien öppnar livsstilsvarumärket Jo&Joe ett så kallat ”Open House”; en social plats med vandrarhem, hotell och restauranger i regi av den franska hotelloperatören Accor.

Genom samarbetet med Jo&Joe har vi hittat en partner som är en idealisk match för vår urbana målgrupp. Precis som oss erbjuder de sina kunder unika, nya upplevelser och innovativa koncept, säger Viera Juzova, vd för Ikea i Österrike.

Bygget av den sju våningar höga byggnaden, med takpark och gröna fasader, påbörjas i januari 2020 och planeras vara färdigt under 2021.

Det är två innovationsstarka krafter som förenas. Accor är en ledande aktör inom gästfrihet som länge utmanat synen på hotellvistelsen, inte minst med varumärket Jo&Joe. Sedan har vi IKEA som format hur människor över hela världen lever i sina hem. Det ska bli spännande att följa lanseringen i Wien, som är en viktig destination för nordiska resenärer, säger Jan Birkelund, Development & Operations för Accor i Norden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079