23948sdkhjf

Snart dags för Retaildagen

Missa inte Retaildagen den 3 oktober med en imponerande skara talare från detaljhandels- och daglivarubranschen till fastighets- och logistikvärlden.

Den 3 oktober är det dags för årets upplaga av Retaildagen på Epicenter i Stockholm. Temat för dagen är kundupplevelsen och moderator är föreläsaren, affärsstödjaren och utbildaren Vanessa Leporati som också har lång egen erfarenhet av detaljhandeln.

Under dagens ska kundupplevelsen tacklas från flera olika synvinklar; från det fysiska mötet i butik till hur du på bästa sätt tar hand om din kund på nätet och allt om den digitala kundupplevelsen.

I programmet ryms talare från den samlade retailbranschen som bland andra Nellys cco Carola Lundell, Synsams prisbelönte marknadsdirektör Michael Grimborg och Anders Edlund, affärsutvecklingschef hos Swish.

Från fastighetsbranschen kommer Atrium Ljungbergs Mattias Cellinder för att berätta om erfarenheterna av tjänsten Leveriet och Annelie Gullström som är head of business development hos AMF Fastigheter för att tala om upplevelsebaserad handel.

Parks & Resorts utbildningschef Anja Ringdahl ska tala under rubriken ”vad kan handeln lära av upplevelseindustrin?" och bidra med nya insikter och perspektiv på de stora utmaningarna men också möjligheterna som detaljhandeln står inför. 

Retaildagen arrangeras gemensamt av Nordiske Mediers tidningar Dagens Handel, Habit, Fri Köpenskap och Transport & Logistik Idag.

Hela programmet och anmälan till Retaildagen som äger rum på Epicenter i centrala Stockholm den 3 oktober finns här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.085