23948sdkhjf

Här öppnar Lego andra butiken i Sverige

Ny butik till julhandeln.

Lagom till julhandeln öppnar leksaksjätten butik i Skärholmen centrum. Det blir den andra i Sverige efter etableringen i Mall of Scandinavia. Butiken blir 283 kvadratmeter och  kommer att ligga i centrumets inre kvarter  nära den tidigare nya entrén från parkeringenoch granne med JD Sports, Hunkemöller, H&M, Carlings, Stadium, Bik Bok och Cubus.

– I vår nya butik i Skärholmen kan användare inspireras av oändliga lekmöjligheter. Åldern spelar ingen roll, i vår butik finns det något för alla. Butiken är ett fantastiskt tillskott till vår växande portfölj i Sverige och gör det möjligt för oss att nå ut till ännu fler barn på den svenska marknaden, säger Alision Woods, Scandinavia district senior manager för Lego Gruppen, i en kommentar.

Sedan 2015 ägs Skärholmen centrum av fastighetsbolaget Grosvenor Europe och sedan dess har fastighetsbolaget bedrivit förändrings- och förnyelsearbete i centrumet med både nya hyresgäster, nya fasader och allmänna ytor samt återskapande av centrumets kvartersuppbyggnad.

I förra veckan skrev Dagens Handel att den danska leksakstillverkaren avser öppna 160 nya butiker i år. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094