23948sdkhjf

Nespresso byter läge och lanserar nytt butikskoncept

Lämnar Kungsgatan för Gallerian.

Den 26 september öppnar Nespresso butik om 131 kvadratmeter i Gallerian på Hamngatan i Stockholm. I samma veva stänger butiken på Kungsgatan. När den nya butiken öppnar så gör den det enligt nya butikskoncept ”Nespresso Boutique”. Konceptet lanserades i Cannes och har därefter successivt rullats ut globalt från New York och London till Hongkong och Sydney.

– Vi längtar efter att välkomna våra kunder till Nordens första Nespresso Boutique. Att komma in i butiken ska kännas som en sensorisk resa med kaffet som den självklara huvudrollen, där det personliga mötet och Nespressos gedigna hållbarhetstänk löper som en röd tråd genom hela upplevelsen. Konceptet har fått väldigt positiv respons runt om i världen så vi är väldigt glada över att äntligen lansera i Stockholm. Vi ser verkligen fram emot att öppna dörrarna den 26 september, säger Linda Fazekas, Nordic marketing manager på Nespresso Sverige, i en kommentar.

I butiken finns även kaffebar och därtill en återvinningsstation där kunder kan lämna in sina använda kapslar för återvinning.

Butikskonceptet är ritat av prisbelönta Universal Design Studio.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.219