23948sdkhjf

Tre nyöppnade Önska-butiker på ett bräde

Med Arvika, Kristianstad och Södertälje finns nu 36 Önska-butiker i Sverige.

Kristianstad, Södertälje och Arvika. På dessa tre orter har det öppnat Önska-butiker inom loppet av en vecka. Kedjan, som säljer produkter till köket och hemmet, har nu 36 privatägda butiker från Boden i norr till Ystad i söder.

Läs också: Inredningsbutik satsar på matkoncept

Först ut var Önska-butiken i Kristianstad den 20 september. Richard och Lotta Bengtsson slog upp dörrarna till sin butik inne i C4 Shopping samtidigt som köpcentrumet firade 1-årsjubileum. I samma veva öppnade Ellos Home sin tredje butik.

Den 25 september gjorde Önska comeback i Södertälje i en lokal som stått tom sedan i juni. Butiken drivs nu av systrarna Camilla Grynning och Carina Pettersson som båda började jobba på Cervera på Pub i centrala Stockholm 1999. Därefter gick de till Royal designs flaggskeppsbutik i Kungens kurva, där Carina Pettersson var butikschef i 12 år.

– Vi kommer att konkurrera med kunskap och service. På nätet handlar det bara om priset, där väljer inte kunden med hjärtat. Här kommer kunden få hjälp, tips och idéer. Vi har levt service, och har 20 års erfarenhet från branschen. Beskriver någon ett glas så vet vi direkt vilket kunden menar. Och här kommer man få det lilla extra, som ett fint inslaget paket, säger Carina Pettersson till Länstidningen i Södertälje.

Den 26 september, var det premiärdag även i Arvika. Där handlade det om en nyöppning i bättre läge. Ingalill Andersson driver Önska-butiken som nu finns huserad i det nybyggda Dahlinshuset.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078