23948sdkhjf

Crib byter läge – livsstilsbutik på ny adress

Butiken i Sundsvall satsar med nytt läge och innehåll.

Crib, som sedan starten 2016 huserat på Storgatan 40, byter butiksläge och flyttar in i In:gallerian på Storgatan, invid Åhléns och ett stenkast från Stora Torget i Sundsvall.

Därtill utvecklar duon bakom butiken, Ewalena Persson och Peter Bergseije, konceptet och plockar in second hand. Renovering av lokalen pågår och planerad öppning är i slutet av oktober. 

– Vi är glada över att kunna berätta att Cribfamiljen växer och utökar med ytterligare ett koncept. Vårt nya Second Hand by Crib Vintage har ett stort fokus på hållbarhet, något vi tycker är enormt viktigt i dessa tider. Det här är vårt sätt att agera hållbart och samtidigt ta ansvar över utbudet i centrala Sundsvall tillsammans med Diös. Vi hälsar nya och gamla kunder varmt välkomna till vår nya fina butik i gallerian, säger Ewalena Persson, ägare Crib, i en kommentar.

Crib har varumärken inom mode och inredning i sortimentet från bland andra Rodebjer, Stockholms Klänningsfabrik, Second Female, American Vintage, Morris Stockholm och Pico och erbjuder även tjänster inom mode- och inredning som personlig shopping.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078