23948sdkhjf

Fler butiker till Elins Esplanad

Fyra nya butiker och H&M Home när Ica Maxi drar ned och bygger om.

Förra veckan skrev Dagens Handel att H&M bygger ut butiken i köpcentrumet Elin Esplanad i Skövde och lägger till koncept i den nya större butiken bland annat heminredningskonceptet.

Nu uppger Skövde Nyheter att fyra nya butiker väntar och etableringarna ska vara på plats nästa år. Därefter startar även den sedan tidigare planerade utbyggnaden av köpcentrumet som innebär ytterligare cirka 14 butiker.

- Jag kan bara säga att det är butiker som är anpassade för ett köpcentrum. Det finns inga papper påskrivna än och därför kan jag inte gå ut med vilka det är just nu, säger Peter Yström, som är avgående centrumledare för Elin Esplanad till tidningen.

Expansionen av nya koncept möjligggörs också av att Ica Maxi bygger om och drar ned på ytan. Därtill flyttar modekedjan Cassels in i nya lokaler som tidigare huserade Blomsterlandet och nyöpppnar i centrumet den 1 november.

När Peter Ytström lämnar som centrumledare för att gå till Business region Örebro kliver Olof Ljungberg på och ska arbeta som centrumledare i både Skövde och i Bergvik i Karlstad, uppger tidningen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.131