23948sdkhjf

Kliver på som vd för Hemmy

Jonas Danielsson har rekryterats till e-handelsföretaget Hemmy. han efterträder Johan Forslund, en av bolagets grundare, på vd-posten. Han stannar dock i bolaget men ska ansvara för annat område.

Jonas Danielsson beskrivs ha lång erfarenhet från vitvarubranschen och e-handeln och har tidigare varit inköpschef och vd för Tretti.se samt, bland annat, haft olika seniora befattningar inom Electrolux-koncernen, Samsung och Elgiganten.

- Hemmy lanserades för drygt 1,5 år sedan och har haft en lovande start. Vi har haft stort fokus på att ha nöjda kunder och är särskilt stolta över att redan ha blivit utsedda till Sveriges bästa e-handlare inom vitvaror två gånger. Detta har även resulterat i en fin start försäljningsmässigt och Hemmy uppnår snart en rullande årsomsättning om 100 miljoner kronor. Med detta i ryggen vill vi fortsätta satsa och vi är väldigt glada att kunna utse Jonas Danielsson till ny VD för bolaget. Med Jonas som VD skapar vi ytterligare förutsättningar att snabbt ta betydande marknadsandelar och bygga ett framgångsrikt bolag, säger Paul Fischbein, medgrundare och styrelseordförande i Hemmy.

Hemmy grundades 2017. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093