23948sdkhjf

Iittala ut – Sandqvist in

Väsk- och accessoarmärket öppnar sjätte butiken i Sverige.

I mitten av oktober öpppnar väsk- och accessoareföretaget Sandqvist butik på Götgatan 28 i Stockholm.

Lokalen, där Iittala tidigare huserade, är 60 kvadratmeter och blir Sandqvists andra butik på Södermalm i Stockholm, femte butik i huvudstaden och sjätte i Sverige. Butiken på Södra Larmgatan i Göteborg öppnade i februari i år och därtill har Sandqvist butiker i London och Berlin.

– Det här är ytterligare ett sätt för oss att komma ännu närmare våra kunder och synas där vi trivs som bäst. Söder är vårt nuvarande hem, här har varumärket en stor del av sin historia. Vår första väska, butik och huvudkontor initierades här. Vi vill etablera oss ytterligare i området och bli mer tillgängliga i stadens mest kreativa stadsdel. På söder slår hjärtat ett extra slag för kultur, konst, mode och design i ett konstant flöde av utveckling och det är inte svårt att finna inspirerande miljöer och personligheter, Sebastian Westin, brand director hos Sandqvist.

Väsk- och accesoarmärke har sedan tidigare en fullsortimentsbutik på Swedenborgsgatan 3 som öppnade 2011 och där finns även en ateljé för reparation av märkets väskor och accessoarer.

Sandqvist utlovar att fler butiker väntar på företagets fokusmarknader och under 2019 ska ytterligare en butik öppna men då utanför Skandinavien.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093