23948sdkhjf

Nu öppnar Mall of Tripla – med inomhussandstrand och nya modekedjor

Aspirerar på titeln största köpcentrumet i Norden med shopping, restauranger och upplevelser på fem våningar.

I veckan, den 17 oktober, öppnar nya Mall of Tripla i stadsdelen Pasila (Böle) i norra Helsingfors.

Centrumet rymmer 250 aktörer, bland annat butiker, ett 60-tal restauranger, kaféer samt service. Shopping erbjuds på fem våningar och nya modekoncept för Finland är modekedjorna Cropp, Reserved, Mojito, Sinsay och House.

Svenska koncept i centrumet är bland andra Brothers, Björn Borg, Gina Tricot, H&M, Ur & Penn, Glitter och Clas Ohlson.

En tredjedel av ytan är reserverad för ”upplevelser”vilket bland annat handlar om matupplevelser, men också en inomhussandstrand, biograf, surfingcenter, bowling och Finnish music hall of fame. 

Första våningen i centrumet är dedikerad yta för dagligvaruhandeln med koncept som K-Supermarket, Lidl, Prisma och Alko samt the Market Zoo food market på något som beskrivs som den största samlade ytan i Finland för dagligvaror.

– Vi är övertygade om att folk kommer att älska det här. Vårt mål är att utveckla Mall of Tripla till en ny typ av stadscentrum som verkligen är en del av våra kunders vardag. Detta är den bästa platsen för en ny "stad i en stad", eftersom Mall of Tripla är lätt att nå från var som helst. Det viktigaste för oss är dock att människor kommer och tillbringar tid här, känner sig verkligen hemma och fortsätter att komma tillbaka, säger Kati Kivimäki, centrumchef för Mall of Tripla, i en kommentar.

Centrumet ägs och drivs av YIT, Ilmarinen, Conficap och Fennia.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079