23948sdkhjf

Panduro outsourcar logistiken

Flyttar e-handelslagret från Malmö.

Panduro hobby har beslutat att outsourca sin e-handelslogistik. I dag driver man den i egen regi, men med e-handelns tillväxt väljer man att nu en ny strategi. 

– Vi har en kraftig tillväxttakt på nätet och det ligger i linje med våra ambitioner framåt att fortsätta växa där. För att säkerställa kapacitet, kvalitet och service gentemot våra kunder så behöver vi hitta lösningar som möjliggör för oss att fortsätta växla upp, säger Björn Johansson, supply chain director på Panduro hobby, i ett pressmeddelande. 

Det blir Nowaste logistics som får förtroendet att ta hand om Panduros logistik. Lagret flyttas nu till det automatiserade e-handelslager som bolaget etablerar i Helsingborg. Tillsammans har man nu skapat kundanpassningar som blir unika för Panduro och deras kunder. 

Panduros centrallager för butiker och större återförsäljare kommer att ligga kvar i Malmö, medan alltså e-handel och sortiment för Kreatima flyttar till Helsingborg. Drygt tio personer berörs av flytten. 

 Det är alltid trist när lojal och kompetent personal berörs, men det är en strukturell förbättring som är nödvändig för att säkra vår framtid, säger Panduros vd Rickard Kemfors. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125