23948sdkhjf

Tio nya varuhus och flytt av två för Jula

Öppnar i Sverige, Norge och Polen nästa år.

Jula fortsätter expansion och ska under det kommande året att flytta varuhusen i Häggvik och Arninge samt öppna totalt tio nya varuhus i Sverige, Norge och Polen.

Bolaget tror på tillväxt på samtliga marknader inte minst Polen som beskrivs som bolagets tillväxtmarknad.

Vi är starka och ska, i en lågkonjunktur, ta marknadsandelar. Vi gör många bra saker som skapar goda förutsättningar inför framtiden. Vi ser att konjunkturen börjar mattas av, men vi är redo att anta de utmaningar som ligger framför oss med gott självförtroende, säger Joachim Frykberg, vd för Jula i en kommentar.

40-årsjubilerande Jula satte försäljningsrekord i juni och juli, i ett redan för bolaget starkt tillväxtår, med en omsättning på över 1,5 miljarder kronor.

Vi tror starkt på konceptet med varuhus i kombination med e-handel. Det ser vi inte minst genom försäljningsrekordet under året, och att våra kunder gillar Jula. Avgörande faktorer är vårt attraktiva sortiment och vår fantastiska personal som varje dag möter våra kunder på ett väldigt bra sätt. Det är något som jag är mycket stolt över, säger Karl-Johan Blank, ägare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094