23948sdkhjf

Ny Willys i omdöpt shoppingcenter med ny inriktning

Gallerian Strömstad har bytt namn till Strömstad Shoppingcenter för att tydligare associeras till just shopping. Strömstad Shoppingcenter, som varje år besöks av 2,5 miljoner personer, vill inte bara vara en plats för norrmän. Ambitionen är att bli ett komplett shoppingcenter för hela lokalbefolkningen i Strömstad.

Som ett första steg i den nya strategin öppnar på torsdag en ny Willysbutik. Det är Strömstads Mat som byggts om och omprofilerats till Willys-konceptet. 

– Det är ungefär 70 procent norrmän vid handelsplatsen men bland lokalbefolkningen är det många som åker till Uddevalla för att handla billiga livsmedel. En prisaggressiv aktör som inte särskilt riktar sig mot norrmännen har varit efterfrågat, har centrumchefen Ola Persson förklarat för tidningen Fri Köpenskap.

Det gör förstås Strömstad till en intressant marknad för Willys som med ett brett sortiment och låga priser sticker ut från de övriga aktörerna i staden. 

– Det känns väldigt bra att även norra Bohuslän nu får en Willys. Det geografiska läget kan dessutom inte bli bättre med ett stort upptagningsområde, säger Helene Wall, butikschef Willys Strömstad.

Willys-butiken får 4 000 kvadratmeter i fastigheten. ”Dessutom tecknar vi i dagens läge kontrakt med nya och spännande butiker som kommer att komplettera Strömstad Shoppingcenter med ännu bättre erbjudanden. Vi ser fram emot att visa dig mer av planerna för 2020”, skriver man på sin hemsida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078