23948sdkhjf

Herrmodebutik i hotell

Lidholm’s Clothier har öppnat i Göteborg.

Ramin Hamadani ligger bakom nya herrmodebutiken Lidholm’s Clothier som ligger på Östra Larmgatan 4b i Göteborg och inrymt i nyrenoverade Radisson Blu Scandinavia Hotel.

- När vi letade ny hyresgäst så ville vi förhöja upplevelsen med ett koncept inom herrmode som är både premium och tillgängligt. Med herrbutiken Lidholm’s Clothier tar vi ett helhetsgrepp på hotellupplevelsen och erbjuder shopping on-site. Lidholm’s står för det tidlösa och hantverksmässiga när det gäller stil vilket tilltalar vårt segment av gäster, säger Jessica Rivle, hotelldirektör. 

I sortimentet finns varumärken inom kläder och skor som Eton, Lee, Allen Edmonds, Hemen Biarritz och Alan Paine samt accessoarer från bland andra Stetson, Randolph Engineering och underkläder från Calida och Falke.

Förutom ett ready to wear- sortiment kan specialbeställningar göras och butiken har ett samarbete med Bookster Tweed för att måttbeställda kavaj, väst, byxa eller hel kostym i vävda kvaliteter från böaland andra Johnstons of Elgin och Holland & Sherry.

Därtill väntar samarbeten och  olika event där modebutiken ska stå värd för mingelkvällar tillsammans med bland annat leverantörer.

Snart stundar lanseringen av ett jacksamarbete mellan svenska varumärket Snoot och den amerikanska tidskriften WM Brown som resulterat i en parkas tillverkad i 93 exemplar som lanseras på Snoots egna butik Stockholm, J. Meuser i New York och hos Lidholm’s.

Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062