23948sdkhjf

Två Stadium-öppningar samma dag i samma stad

Sveriges största sportkedja Stadium växer i öster. I dag är det dubbla premiärer i finländska Seinäjoki. Kedjan öppnar en vanlig Stadium och en Stadium Outlet ungefär hundra meter ifrån varandra. Båda med en säljyta på cirka 1 100 kvadratmeter. Butikerna kommer att sysselsätta cirka 30 personer totalt. 

– Vi har en positiv utveckling och växer stadigt på alla marknadsplatser i Finland. Det känns riktigt bra att öppna två butiker vid samma tillfälle. Det visar vår totala styrka som företag, säger Daniel Löfkvist, nybliven general Manager på Stadium Outlet. 

Stadium Outlet har i och med öppningen i Seinäjoki, i södra Österbortten, 13 butiker på den finska marknaden. Nästa vecka, den 21 november, öppnar den andra butiken på den nya norska marknaden. Dagen därpå, den 22 november, öppnar Stadium Outlet sin 58:e butik totalt i svenska Trollhättan. 

Hundra meter från den nya Stadium Outlet-butiken i nybyggda Ideapark köpcenter i Seinäjoki öppnar även en Stadium-butik. Därmed finns nu 32 Stadium-butiker och en Stadium ski-butik i Finland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078