23948sdkhjf

Apotea bästa nätbutik – igen

Storslam för Pär Svärdsons logistiklösning.

Nätapoteket Apotea har återigen röstats fram till Årets nätbutik. Det är sjätte året i rad som Apotea rankas högst av prisjämförelsesajten Prisjakts användare. Det lönsamma nätapoteket vinner både totalt och i kategorin Apotek och hälsokost. 

– Det är otroligt smickrande att utses till Årets nätbutik av Prisjakts användare. Det är kundernas betyg som räknas. Utmärkelsen är en bekräftelse på att vårt stenhårda fokus på bra och snabba leveranser är helt rätt. Att vinna priset för sjätte året i rad är dessutom extra roligt då vi nyligen firade sjuårsjubileum, säger Pär Svärdson, vd Apotea.

Pär Svärdson är även engagerad i Babyland, som är vinnare i kategorin Barn och Baby, Stor & Liten som vann kategorin Leksaker, Widforss som kammade hem vinsten i kategorin Friluftsliv samt Delitea som är etta i kategorin Hem & Hushåll. Alla bolagen delar logistiklösning.

Prisjakt instiftade priset 2011. Huvudpriset Årets nätbutik tilldelas den butik som får flest röster totalt. Prisjakt skänker årligen en krona för varje avgiven röst till välgörande ändamål. Det har i år resulterat i 100 000 kronor till Naturskyddsföreningens projekt Top Ten Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095