23948sdkhjf

Japansk kedja till Gallerian

Gallerian på Hamngatan i Stockholm snart färdigställd.

Ombyggnationen av Gallerian på Hamngatan i Stockholm går mot sitt slut och efter omvandlingen kan ägaren AMF Fastigheter konstatrera att 36 aktörer tillkommit i Gallerian varav 23 utgörs av nya butiker eller handelskoncept, 12 av nya restauranger eller caféer och 1 serviceställe.

I samband med omvandlingen av Gallerian har cirka 5 000 kvadratmeter ny retailyta tillkommit.

Näst på tur in i Gallerian är en japansk kedja som öppnar första butiken i Sverige i Gallerian innan jul. Vilken det är väljer dock fastighetsägaren att vara hemlighetsfull kring.

– Vi är oerhört stolta över den snabba utvecklingstakt Gallerian har upplevt under året. Målsättningen har varit att skapa Stockholms mest dynamiska och kontrastrika handelsplats med ett brett utbud av shopping och upplevelser. Vi vill ha en bred mix av inspirerande aktörer för både vardag och fest, för både handel och umgänge. Vi känner att vi är på god väg att uppfylla målet, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian i en kommentar.

Matutbudet har mer än fördubblats under året. Mat är också en viktig beståndedel i Gallerians övre plan som snart ska fyllas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078