23948sdkhjf

Derome fortsätter att växa i Skåne 

Derome fortsätter att växa med flera bygg- och järnvaruhandlare i Skåne- Nästa år kommer expansionen växa ytterligare. 

Målet för företaget de senaste två åren har varit att bli marknadsledande i Skåne. 

– Jag tror faktiskt att vi kommer nå målet redan nästa år, då vi öppnar tre nya anläggningar, i Ängelholm, Trelleborg och vår andra anläggning i Malmö. Totalt får vi tolv anläggningar i Skåne under 2020. Mottagandet har varit fantastiskt och det känns som att byggarna verkligen har längtat efter en aktör som tänker nytt och som enbart servar proffsen, säger Kristian Andersson, divisionschef för Derome i Södra Sverige. 

En del i Deromes plan är att ha en bra geografisk täckning, med max 20 minuter mellan butikerna. Kristian Andersson hintar om att det finns mer inplanerat för Skåne under nästa år än det man gått ut med. 

– Det ska vara enkelt för byggarna och nu får vi ännu bättre tillgänglighet. Vi kommer även att fortsätta utveckla i stort sett alla våra befintliga anläggningar. Det är mycket positivt på gång för byggarna under nästa år, säger han. 

Så växer Derome: 

Malmö - Våren 2020 öppnas den andra bygg- och järnvaruhandeln i Malmö, denna gång i Fosieby industriområde, i den södra delen av staden. 

Trelleborg – Ny bygghandel öppnar i östra Trelleborg hösten 2020. 

Ängelholm – Ny bygg- och järnvaruhandel öppnar i slutet av 2020 i Älvdalens industriområde. 

Lund – Här flyttar man till nya lokaler i området Gastelyckan och bygger komplett bygg- och järnvaruhandel. Öppnar sommaren 2020. 

Helsingborg – Nybyggnation av en komplett bygg- och järnvaruhandel i Berga industriområde, öppnar våren 2020. 

Ystad – Här sker en om- och tillbyggnad. Utökad anläggning klar 2021. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078