23948sdkhjf

Cervera e-handelssatsar – flyttar centrallagret

Ska korta ledtiderna till kund med e-handelsfokuserad anläggning.

Cervera är med 75 butiker Sveriges största butikskedja för matlagning, dukning och inredning. Nu börjar e-handeln växa ordentligt och då väljer Cervera att flytta in i ett nytt e-handelsfokuserat logistikcenter i Arlandastad, hos sin logistikpartner sedan 2008 – Aditro Logistics.

Tidigare har kedjan huserat i Aditros anläggning i Jönköping. Målet med att flytta centrallagret är att korta sina ledtider ut till kund, och man minskar även klimatpåverkan från distributionen med upp till 30 procent. I Arlandastad finns även stöd för automation.

– Vi är övertygade om att en effektiv logistiklösning är avgörande både för att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bättre kunderbjudande inom vår e-handel och säkerställa en tillfredsställande varupåfyllnad av våra butiker. Det handlar om såväl kostnadseffektivitet som ökade hållbarhetsmål. Vår e-handel växer kraftigt och vi kommer nu tillsammans med vår partner Aditro logistics att optimera och framtidssäkra vår logistik för att möta och överträffa våra kunders förväntan, säger Peter Rimbäck, vd för Cervera, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11