23948sdkhjf

Ny vd till Boomerang

Modebolaget har under en längre tid haft en tillförordnad vd.

Karin Salegård har rekryterats till posten som vd för Boomerang. Hon kommer närmast från tjänsten som marknadschef för Department & Stores, som ingår i Retail and brands, RNB.

Hon har arbetat hos modekoncernen RNB under de senaste 16 åren med varumärken främst inom mode och kosmetik. 

– Med Karin får Boomerang en vd med gedigen erfarenhet och kunskap om modebranschen. Dessutom har Karin en stark känsla för hållbar utveckling och kan bidra med en engagerad ledarstil som kommer att passa Boomerangs verksamhet perfekt, säger Malin Nordesjö, styrelseordförande som även fungerat som tillförordnad vd för Boomerang sedan Fredrik Larsson lämnade bolaget i november 2018.

– Boomerangs filosofi och värdegrund, baserad på kvalitet, enkelhet och långsiktighet har följt med sedan starten 1976. Varumärkets grundinsikt, att tidlös stil alltid övervinner både kortsiktiga trender och realisationer, känns mer aktuellt än någonsin idag. Jag ser fram emot att få vidareutveckla detta hållbara fina varumärke tillsammans med de övriga teamet på Boomerang, säger Karin Salegård.

Hon tillträder vd-posten den 3 februari 2020.

Boomerang ägs i dag av familjeföretaget Tisenhult-gruppen som förvärvade modeföretaget kort efter konkursen i januari 2018.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094