23948sdkhjf

MQ:s tidigare vd till Bagaren och kocken

Hon kliver på som ny vd för e-handlaren.

Christina Ståhl har utsetts till ny vd för e-handlaren Bagaren och Kocken. Hon har tidigare arbetat som vd för MQ mellan åren 2013 till våren 2018. Dessförinnan var hon även vd för Mio och hon har även ett förflutet från Ica.

Christina Ståhl tillträder tjänsten den13 januari.

E-handlaren har även nya medlemmar i ledningsgruppen nämligen inköpschefen Henrik Ekelund, tidigare Netonnet, och logistikchefen Magnus Johansson, tidigare Mat.se.

I ett pressmeddelande skriver ägaren Egmont att sajten, som säljer köksmaskiner och köksredskap, befinner sig i en kraftig tillväxtfas inte minst också sedan fusionen med det danska e-handelsbolaget Go Shopping.

– Vi är väldigt entusiastiska över att ha lyckats få ombord en person av Christinas kaliber. Bagaren och Kocken är på god väg att bli ett stort bolag med verksamhet i flera länder, vilket ställer krav på att balansera tillväxt med ett stabilt företagsbyggande. Med Christina får vi inte bara en ytterst kunnig och erfaren vd, utan också en väldigt uppskattad ledare som har förmåga att få med sig och höja sin omgivning säger Cato Broberg, styrelseordförande i Bagaren och Kocken och vd för Egmonts ehandelsområde. 

Bagaren och kocken har även investerat  ett nytt huvudkontor och centrallager i Torslanda i Göteborg samt i flera nya system. Bagaren och kockens har som mål att nå en 1 miljard kronor i omsättning och en god lönsamhet.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079