23948sdkhjf

Här placerar Na-kd sitt automatiserade Nordenlager

Har skrivit avtal med Logent och Element logic.

E-handlaren Na-kd, som säljer mode, har skrivit ett avtal med Logent och Element logic om ett nytt Nordenlager, som kommer att placeras i Landskrona. Logent kommer att sköta driften och Element logic levererar en Autostore-lösning, som till en början kommer att innehålla 100 000 backar och 100 robotar. Med ett tempo på 1 000 ordrar i timmen och förberett för expansion, ska det nya lagret kunna hantera Na-kd:s kraftiga tillväxt från de senaste åren.

– Vi är otroligt glada över partnerskapet och att få leverera en AutoStore-lösning till en av de mest framstående och innovativa aktörerna på den globala fashion-marknaden. Tillsammans med NA-KD och Logent kommer vi utan tvivel att leverera ett lager som tillmötesgår de mycket höga kraven på tillgänglighet, flexibilitet och skalbarhet, säger Thomas Karlsson, vd för Element logic i ett pressmeddelande.

Så småningom kommer “flera hundra arbetstillfällen” att kunna erbjudas i lagret, enligt Logents pressmeddelande. Målet är att kunna ta anläggningen i drift under årets tredje kvartal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11