23948sdkhjf

Miljonbonus till Gekås personal – försäljningen ökar i lågsäsong

Genomsnittlig ökning om 15 procent för januari i år jämfört med i fjol.

Gekås Ullared meddelar att varuhuset noterar toppförsäljning och aviserar att januari 2020, innan månaden ens är all, slår alla tiders rekord för månaden. Fjolårets framgång och ökningar för varuhuset ger även en bonus på 13 miljoner kronor för medarbetare att dela på.

Januari och februari är traditionellt årets stora lågsäsongsperiod för Gekås Ullared. Men i år har försäljningen startat rekordstarkt och siffrorna visar på dagliga ökningar med upp till 38 procent.

-I genomsnitt har vi en försäljningsökning på 15 procent jämfört med januari förra året. Håller det i sig hela månaden blir det en försäljning kring 210 miljoner kronor, säger Boris Lennerhov, vd.

Mild vinter, tidiga vårnyheter, smart marknadsföring i sociala kanaler och att varuhuset träffat rätt med sortimentet är faktorer bakom framgången siar vd:n.

Förra året landade Gekås försäljning på 5,6 miljarder kronor vilket är en ökning med 4 procent motsvarande 225 miljoner vilket också ligger till grund för den bonus som medarbetarna nu tilldelas.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094