23948sdkhjf

Fem ska stärka fastighetsjättens kommunikation

Fastighetsjätten Unibail-Rodamco-Westfield har rekryterat Catarina Johansson Tosic som är ny på posten som head of marketing medan Amanda Larsson har rekryterats till tjänsten som communications manager.

Catarina Johansson Tosic har ett förfutet från Henkel och PostNord Strålfors ska tillföra strategisk kompetens inom marknadsföring, digitalisering och retail. Amanda Larsson kommer senast från H&M där hon arbetat som press officer och corporate project manager och väntas bidra med en kompetens inom retail och strategisk kommunikation.

Därtill är Malin Haeger-Carlén ny i marknadsteamet som digital manager och kommer närmast från Bonnier. Därtill har Christel Lindgren rekryterats till rollen som marketing manager samt Lisa Rydell till tjänsten som digital analyst. 

- Vi är oerhört glada över att kunna välkomna våra nya talanger till Unibail-Rodamco-Westfield. I och med nyförvärven tillför vi både bred erfarenhet och diversifierad expertis som kommer att vara ovärderlig för vårt intensifierade och nytänkande marknads-och kommunikationsarbete, säger Martin Lindgren, Director of Operations Nordic. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078