23948sdkhjf

Element får europeiska rättigheter för Autostore

Räknar med stor expansion på kontinenten.

Element logic får distributionsrättigheter för Autostore på hela den europeiska marknaden. Det förebådar en stark expansion för företaget, som nu startar med att öppna lokalkontor i Polen och Benelux. 

– I och med att Element logic nu kan arbeta i hela Europa kan vi också bättre stötta de av våra kunder som har verksamheter i dessa nya länder, säger Thomas Karlsson, managing director på Element logic Sverige. 

– Vi har redan en stor efterfrågan på Autostores lagerlösningar i Sverige och detta innebär att vi blir en ännu bättre och mer trovärdig partner i det internationella perspektivet samt att vi stärker banden till Autostore ännu mer. 

Element har haft ett stark samarbete med Autostore sedan 2003, och har som distributör utvecklat en egen mjukvara som optimerar robotlagersystemet. Inom kort kommer man att presentera fler nya länder, utöver Polen och Benelux. Målet är nu att fortsätta tillväxten med hela 25-50 procent per år. 

– Autostores stora fördel är den yteffektiva lagerlösningen med stor flexibilitet och att systemet ofta kan byggas upp på kort tid i befintliga lokaler. Det är det som tilltalar företag som vill kunna expandera sin verksamhet och e-handel på ett smart och lönsamt sätt, avslutar Thomas Karlsson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078