23948sdkhjf

Scorett samlar alla koncept i flaggskeppsbutik

Öppnar butik i två våningsplan i Nordstan.

Scorett öppnar ny butik i Nordstan i Göteborg, som omfattar två våningsplan om 450 kvadratmeter med skokedjans samtliga koncept; Håkanssons premium skor, Sneakers Corner och nya Resuse-konceptet.

Butiken öppnar i höst.

– Vi är mycket glada över att äntligen funnit absolut bästa läge till vår flagship store. Här kommer vi kunna erbjuda alla göteborgare ett mycket stort utbud av marknadens mest attraktiva varumärken inom skor. Vi är även mycket stolta över att vi är den enda skokedjan som erbjuder ett komplett sortiment av de bästa av accessoarer, väskor och andra lädervaror, säger Eva-Lena Svensson, chef för kunderbjudandet hos skokedjan.

Hon fortsätter:

– Satsningar i attraktiva citylägen blir allt viktigare för oss, under devisen ”syns vi inte, så finns vi inte”. Vi fortsätter att anpassa våra butiker och göra dem mer attraktiva och anpassade till kundernas behov enligt vår omnikanalstrategi. Närheten till kunden, ökad service både online och i fysisk butik samt att kunna erbjuda ett stort och extremt bra sortiment av attraktiva varumärken med kunden i fokus, är därför grundläggande för oss även i vår framtida expansion av fysiska butiksenheter.

Scorett omfattar 91 butiker, varav 11 franchise, samt försäljning online.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078